„Jedzenie to przyjemność
i różnorodność smaków.”


PROPOZYCJA NA IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE:
Bazując na 12-letnim doświadczeniu naszej firmy oferujemy usługi gastronomiczne
o najwyższym standardzie. Udoskonalając bazę wyposażenia i rozszerzając grono zadowolonych klientów realizujemy zamówienia o różnorodnym charakterze m.in.: obsługa imprez firmowych, okolicznościowych, indywidualnych dla klienta. Gotujemy z pasją i ze smakiem. Zapraszamy do współpracy.

 

 

PRZYKŁADOWA OFERTA NA PRZYJĘCIE ZASIADANE:

I

ROSÓŁ Z MAKARONEM
FILET DROBIOWY Z PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM
ZIEMNIAKI
SURÓWKA WIOSENNA
DESER
KAWA / HERBATA
SOK

 

PRZYKŁADOWA OFERTA NA PRZYJĘCIE ZASIADANE:

II

ZUPA KREM Z BOROWIKÓW Z GRZANKAMI
ROLADKI WIEPRZOWE Z OGÓRKIEM KISZONYM
ZIEMNIAKI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH : karczek, boczek, szynka
KRABIKI DROBIOWE W KOKOSIE Z SOSEM CZOSNKOWYM
BALERON BIAŁORUSKI / KURCZAK FASZEROWANY
ŚLEDŹ W DWÓCH ODSŁONACH :  PO KASZUBSKU, W OLEJU Z CEBULKĄ
POMIDORY Z MOZZARELLĄ I ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ

SAŁATKA GRECKA Z OLIWKĄ I SEREM FETA
SAŁATKA JARZYNOWA W MUSZLACH MAKARONOWYCH

NAPOJE: PEPSI, MIRINDA, FANTA, 7 UP
SOKI OWOCOWE
WODA GAZOWANA / NIEGAZOWANA
KAWA / HERBATA
PIECZYWO

 

PRZYKŁADOWA OFERTA NA PRZYJĘCIE ZASIADANE:

III

ZŁOCISTA ZUPA CEBULOWA
TRADYCYJNY KOTLET DE VOLAY
ZIEMNIAKI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH
FORSZMAK

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH : szynka, boczek, karczek
ROLADKI DROBIOWE ZE SZPINAKIEM W GALARECIE
JAJKO W SZYNCE NA SAŁATCE
ROLADKI Z ŁOSOSIA
ŚLEDŹ W DWÓCH ODSŁONACH : PO KASZUBSKU/ Z CEBULKĄ

SAŁATKA CEZAR Z GRZANKAMI I SOSEM CZOSNKOWYM
SAŁATKA Z CZERWONĄ FASOLĄ I KABANOSEM
WARZYWA  W MARYNACIE: ogórek, papryka, pieczarka

SOKI OWOCOWE
WODA GAZOWANA / NIEGAZOWANA
NAPOJE: PEPSI, MIRINDA, 7 UP, FANTA
KAWA / HERBATA                       
PIECZYWO

 

PRZYKŁADOWA OFERTA NA PRZYJĘCIE ZASIADANE:

IV

ZUPA KREM  BROKUŁOWA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
KOTLET SCHABOWY Z ŻURAWINĄ I ANANASEM
ZIEMNIAKI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH
ZŁOCISTE UDKO Z PIECZARKAMI Z RYŻEM
BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH : boczek, szynka, karczek
KURCZAK W GALARECIE
RYBA PO GRECKU
SZPARAGI  ZAWIJANE W SZYNCE
ROLADKI Z ŁOSOSIA
JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI ( szynką / łososiem)
ŚLEDŹ PO KASZUBSKU

SAŁATKA GRECKA Z OLIWKĄ I SEREM FETA
SAŁATKA GYROS
POMIDOR Z CEBULKĄ
NAPOJE : COCA – COLA, FANTA, MIRINDA, 7 UP
WODA GAZOWANA / NIEGAZOWANA       
KAWA / HERBATA  

 

PRZYKŁADOWA OFERTA CATERINGOWA:

V

ZUPA KREM Z BOROWIKÓW Z GRZANKAMI
ROLADKI WIEPRZOWE Z OGÓRKIEM KISZONYM
ZIEMNIAKI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH : karczek, boczek, szynka
KRABIKI DROBIOWE W KOKOSIE Z SOSEM CZOSNKOWYM
BALERON BIAŁORUSKI / KURCZAK FASZEROWANY
ŚLEDŹ W DWÓCH ODSŁONACH :  PO KASZUBSKU, W OLEJU Z CEBULKĄ
POMIDORY Z MOZZARELLĄ I ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ

SAŁATKA GRECKA Z OLIWKĄ I SEREM FETA
SAŁATKA JARZYNOWA W MUSZLACH MAKARONOWYCH

PIECZYWO