Jedzenie to przyjemność
i różnorodność smaków.

PROPOZYCJA NA IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE:
Bazując na kilkunastoletnim doświadczeniu naszej firmy oferujemy usługi gastronomiczne o najwyższym standardzie. Udoskonalając bazę wyposażenia i rozszerzając grono zadowolonych klientów realizujemy zamówienia o różnorodnym charakterze m.in.: obsługa imprez firmowych, okolicznościowych, indywidualnych dla klienta. Gotujemy z pasją i ze smakiem. Zapraszamy do współpracy.

PRZYKŁADOWE OFERTY CATERINGOWE:


Zestaw I

ROSÓŁ Z MAKARONEM
FILET DROBIOWY Z PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM
ZIEMNIAKI
SURÓWKA WIOSENNA
DESER

Zestaw II

ZUPA KREM Z BOROWIKÓW Z GRZANKAMI
ROLADKI WIEPRZOWE Z OGÓRKIEM KISZONYM
ZIEMNIAKI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH: karczek, boczek, szynka
KRABIKI DROBIOWE W KOKOSIE Z SOSEM CZOSNKOWYM
BALERON BIAŁORUSKI / KURCZAK FASZEROWANY
ŚLEDŹ W DWÓCH ODSŁONACH: PO KASZUBSKU, W OLEJU Z CEBULKĄ
POMIDORY Z MOZZARELLĄ I ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ

SAŁATKA GRECKA Z OLIWKĄ I SEREM FETA
SAŁATKA JARZYNOWA W MUSZLACH MAKARONOWYCH

PIECZYWO

Zestaw III

ZŁOCISTA ZUPA CEBULOWA
TRADYCYJNY KOTLET DE VOLAY
ZIEMNIAKI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH
FORSZMAK

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH: szynka, boczek, karczek
ROLADKI DROBIOWE ZE SZPINAKIEM W GALARECIE
JAJKO W SZYNCE NA SAŁATCE
ROLADKI Z ŁOSOSIA
ŚLEDŹ W DWÓCH ODSŁONACH: PO KASZUBSKU/ Z CEBULKĄ

SAŁATKA CEZAR Z GRZANKAMI I SOSEM CZOSNKOWYM
SAŁATKA Z CZERWONĄ FASOLĄ I KABANOSEM
WARZYWA W MARYNACIE: ogórek, papryka, pieczarka

PIECZYWO

Zestaw IV

ZUPA KREM BROKUŁOWA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
KOTLET SCHABOWY Z ŻURAWINĄ I ANANASEM
ZIEMNIAKI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH
ZŁOCISTE UDKO Z PIECZARKAMI Z RYŻEM
BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH: boczek, szynka, karczek
KURCZAK W GALARECIE
RYBA PO GRECKU
SZPARAGI ZAWIJANE W SZYNCE
ROLADKI Z ŁOSOSIA
JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI (szynką / łososiem)
ŚLEDŹ PO KASZUBSKU

SAŁATKA GRECKA Z OLIWKĄ I SEREM FETA
SAŁATKA GYROS
POMIDOR Z CEBULKĄ

Zestaw V

ZUPA KREM Z BOROWIKÓW Z GRZANKAMI
ROLADKI WIEPRZOWE Z OGÓRKIEM KISZONYM
ZIEMNIAKI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH: karczek, boczek, szynka
KRABIKI DROBIOWE W KOKOSIE Z SOSEM CZOSNKOWYM
BALERON BIAŁORUSKI / KURCZAK FASZEROWANY
ŚLEDŹ W DWÓCH ODSŁONACH: PO KASZUBSKU, W OLEJU Z CEBULKĄ
POMIDORY Z MOZZARELLĄ I ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ

SAŁATKA GRECKA Z OLIWKĄ I SEREM FETA
SAŁATKA JARZYNOWA W MUSZLACH MAKARONOWYCH

PIECZYWO