MENU WIELKANOCNE:

  • Żurek z jajkiem i kiełbasą
  • Biała kiełbasa opiekana
  • Kiełbasa smażona z cebulką

PRZYSTAWKI:

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Klops z jajkiem
  • Roladki z szynki
  • Roladki z łososia na ogórku
  • Jajka faszerowane (szynką, pieczarkami, łososiem)
  • Jajko zawijane z szynką w sałatce jarzynowej
  • Jajka w sosie majonezowym
  • Jajka w sosie chrzanowym

SAŁATKI:

  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka jarzynowa w makaronie muszli
  • Sałatka grecka
  • Sałatka Cezar z grzankami i sosem czosnkowym
  • Sałatka wiosenna
  • Sałatka wiosenna z kurczakiem

CIASTA WIELKANOCNE

  • Babka Wielkanocna
  • Keks
  • Sernik
  • Mazurek
  • Babeczki serowe