MENU WIELKANOCNE:
- Żurek z jajkiem i kiełbasą
- Biała kiełbasa opiekana
- Kiełbasa smażona z cebulką
PRZYSTAWKI:
- Półmisek mięs pieczonych
- Klops z jajkiem
- Roladki z szynki
- Roladki z łososia na ogórku
- Jajka faszerowane (szynką, pieczarkami, łososiem)
- Jajko zawijane z szynką w sałatce jarzynowej
- Jajka w sosie majonezowym
- Jajka w sosie chrzanowym
SAŁATKI:
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka jarzynowa w makaronie muszli
- Sałatka grecka
- Sałatka Cezar z grzankami i sosem czosnkowym
- Sałatka wiosenna
- Sałatka wiosenna z kurczakiem
CIASTA WIELKANOCNE
- Babka Wielkanocna
- Keks
- Sernik
- Mazurek
- Babeczki serowe